Project Description

ACTIVITAT EN ESTUDI PER EL CURS 2021/2022

Aquesta activitat vol donar continuïtat a “Innova’t 1” introduint l’alumnat al treball amb robots més complets com són els Lego Mindstorms EV3. Totes les activitats es plantegen a partir del treball cooperatiu amb petits grups de 3-4 alumnes, que treballen amb un sistema de rols variables. Cada deu minuts tots els membres dels grups s’alternen les tasques d’enginyer, mecànic, cap de magatzem i director, per crear un context idoni per potenciar l’emprenedoria i el treball dels valors dins del grup. Les sessions de robòtica s’alternaran amb sessions destinades a la creació de videojocs, fent ús de l’innovador software educatiu de Microsoft Kodu amb el que podrem recrear terrenys de joc en 3 dimensions d’una forma senzilla mentre els alumnes aprenen les bases de la programació orientada a objectes. Pels més experimentats, els proposarem endinsar-se en la robòtica esportiva de competició amb els Vex iQ i, programar robots humanoides amb en Darwin-Mini o desenvolupar robots mecànics impossibles amb plataformes emergents com el Makeblock.

Benvolgudes famílies, com ja sabeu aquest curs no podem oferir l’activitat de Robòtica a l’escola.

Aquest any podem oferir un curs de robòtica educativa i la creació de videojocs adreçat a alumnes d’educació infantil, primària i secundària (dels 3 als 17 anys).

Us informem que si alguna familia està interessada en fer l’activitat aquesta es farà a les instal.lacions d’Innova’t Educació de Girona i gaudireu de 20€ de matrícula gratuïts.

En cas d’interessar-vos, poseu-vos en contacte amb el telèfon d’extraescolars 644 872 815.