Project Description

ACTIVITAT EN ESTUDI PER EL CURS 2021/2022

Els alumnes alternaran activitats creatives amb activitats de multimèdia, de construcció o de treball de l’enginy, encaminades a potenciar i estimular els aprenentatges adquirits a l’aula i sempre de forma lúdica. Els alumnes s’introduiran a la robòtica per mitjà de robots creats i dissenyats pels més petits de la casa, com són el Pleo o les Bee-bots. Crearan escenaris amb la innovadora metodologia Build to Espress de Lego i es divertiran i consolidaran aprenentatges jugant i treballant de forma cooperativa amb les nostres tablets. Enguany, com a novetats, us oferim el disseny de personatges en tres dimensions gràcies a un software innovador i creatiu que ens permetrà crear, des de zero, històries animades que podrem visualitzar posteriorment.

Benvolgudes famílies, com ja sabeu aquest curs no podem oferir l’activitat de Robòtica a l’escola.

Aquest any podem oferir un curs de robòtica educativa i la creació de videojocs adreçat a alumnes d’educació infantil, primària i secundària (dels 3 als 17 anys).

Us informem que si alguna familia està interessada en fer l’activitat aquesta es farà a les instal.lacions d’Innova’t Educació de Girona i gaudireu de 20€ de matrícula gratuïts.

En cas d’interessar-vos, poseu-vos en contacte amb el telèfon d’extraescolars 644 872 815.