Project Description

ACTIVITAT EN ESTUDI PER EL CURS 2021/2022

Les activitats que es realitzin al gimnàs de l’institut, els recull el monitor i els porten a l’institut, que és on els recullen els pares a les 18:15 a la porta. Al gimnàs de l’institut, l’aforament a dia d’avui està al 70% = 15 nens, però podria ser baixat pel Procicat: en aquest cas, si la normativa ho permet, es faria a l’aire lliure al porxo de l’institut.

La normativa de mesures de seguretat al gimnàs de l’institut seria la que aplica el Club de Rítmica (disponible a la web).

Cursos:

En el supòsit de que s’hagi de fer a la tarda (16: 30-18: 15), es realitzarà al gimnàs de l’institut: probablement el dijous, dimecres o dilluns (dependrà dels grups que surtin).

Preu: 45 € a el trimestre
Si hi ha prou alumnes inscrits com per fer grups bombolla o mixtes, es farà en horari de migdia al gimnàs de l’escola: dimecres, divendres o dimarts. En el supòsit de que s’hagi de fer a la tarda (16: 30-18: 15), es realitzarà al gimnàs de l’institut: probablement el dijous, dimecres o dilluns (dependrà dels grups que surtin).S’ha arribat a un acord amb el Club de Rítmica pel qual els membres de l’AFA inscrits a Gimnàstica Esportiva, que és organitzada al Club de Rítmica (atenció a no confondre amb Escola Esportiva), tindran dret a el 5% de descompte ( les altres activitats que l’any passat beneficiaven de descompte ja no ho fan).

En cas de suspensió de l’ activitat per part de Procicat o la conselleria d’ educació, si es possible es proposarà la activitat online, però a qui ho prefereixi se li podrà tornar la part proporcional del diners.

A càrrec de: Fama Girona, ADBE (Associació dansa, ball i esport)

Espai: Gimnàs de l’escola.Mínim 10 alumnes / màxim 14

Activitat de lleure per a nens i nenes que els introdueix en el món del ball i de l’esport.

La finalitat és que gaudeixin, aprenguin, es relacionin i estableixin vincles socials a través del Funky, incentivant valors com el treball en equip, l’esforç, la tolerància, el respecte, l’autocontrol i la superació personal.

Des del primer dia se’ls introdueix en les rutines d’escalfaments i estiraments previs per a la realització de qualsevol exercici físic, el control postural i les tècniques de relaxació i respiració.

A Funky volem que els nens aprenguin els passos bàsics i siguin capaços de seguir una coreografia i la seva tècnica que requereix: coordinació, flexibilitat, equilibri, sentit del ritme musical i expressió per interpretar la coreografia sense vergonya exterioritzant les emocions.

Vestuari: Roba còmoda i apropiada per l’activitat esportiva que es practica: per ex. Xandall i samarreta de cotó, leggins, dessuadores, vambes o sabata esportiva.