Project Description

ACTIVITAT EN ESTUDI PER EL CURS 2021/2022

Us informem que degut a les noves mesures i protocols de seguretat establerts, l’activitat extraescolar de FUNKY – HIP HOP, durant el curs escolar 2020-2021 serà ofertada i gestionada per al Club Rítmica Celrà i es realitzarà al pavelló municipal d’esports de Celrà en horari de tardes.

En el següent enllaç hi podreu trobar la informació relacionada amb els horaris, preus i espais d’entrenament.

https://clubritmicacelra.wixsite.com/website

S’aplicarà un descompte del 10% als alumnes socis de l’AFA Les Falgueres.

Places limitades.

Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb l’entitat.

‪627262544‬

clubritmicacelra@gmail.com

Activitat de lleure per a nens i nenes que els introdueix en el món del ball i de l’esport.

La finalitat és que gaudeixin, aprenguin, es relacionin i estableixin vincles socials a través del Funky, incentivant valors com el treball en equip, l’esforç, la tolerància, el respecte, l’autocontrol i la superació personal.

Des del primer dia se’ls introdueix en les rutines d’escalfaments i estiraments previs per a la realització de qualsevol exercici físic, el control postural i les tècniques de relaxació i respiració.

A Funky volem que els nens aprenguin els passos bàsics i siguin capaços de seguir una coreografia i la seva tècnica que requereix: coordinació, flexibilitat, equilibri, sentit del ritme musical i expressió per interpretar la coreografia sense vergonya exterioritzant les emocions.

Vestuari: Roba còmoda i apropiada per l’activitat esportiva que es practica: per ex. Xandall i samarreta de cotó, leggins, dessuadores, vambes o sabata esportiva.