Benvolguts/des,

 

Aquest final de curs 2019/2020 ha estat ben accidentat i anòmal. Des de l’AFA desitgem que hagueu passat aquest període amb les menors afectacions possibles.

 

Tot i que encara no està confirmat com serà l’inici del curs vinent, tot fa pensar que no serà un inici normal, si més no la normalitat a la que estàvem acostumats abans de l‘aparició del SARS-CoV-2. 

 

De moment des de l’Associació no podem confirmar que es puguin portar a terme les activitats d’extraescolars ni el servei d’acollida Bon dia organitzades per l’AFA, doncs desconeixem si des de l’administració es permetrà realitzar-les, i en cas positiu si hi haurà espais disponibles per fer-les i si les condicions que ens facin complir permetrà que aquestes activitats siguin viables econòmicament.

 

Des de l’associació seguirem treballant conjuntament amb l’escola i invertint en totes aquelles activitats i materials que el personal docent consideri adient per què els nostres fills i filles puguin tenir la millor educació possible.

 

En pocs dies activarem les inscripcions com a socis per el curs 2020-2021, desde l’ AFA estem treballant per a poder fer les inscripcions de forma més segura desde la web, així com en un futur seguirem implementant eines digitals per a fer més fluida la comunicació entre tots nosaltres.

En breu i a mesura que tinguem noves notícies us anirem informant desde els nostres canals oficials de comunicació.

Whatsapp, Email, Facebook, Instagram i Twitter.

 

Aprofitem per desitjar-vos un bon estiu! #EntreTotsHoFarem