Des de l’Associació de famílies d’alumnes de l’escola Les Falgueres us convidem a fer-vos socis de l’AFA aquest proper curs 2015-16.

L’AFA oferim a tots els nostres socis el descompte en els llibres de text, el servei d’acollida i les activitats extraescolars que es fan al centre. També ens encarreguem de l’organització de diverses activitats que es fan a l’escola, com ara la Castanyada i la visita dels patges reials abans de les festes de Nadal. A més, organitzem la festa de fi de curs i altres projectes que van sortint al llarg del curs.

Gràcies a les quotes que paguem anualment tots el socis, l’AFA també podem fer aportacions econòmiques a l’escola per a comprar el material necessari del qual se’n beneficien tots els alumnes del centre sense excepció. És per això que creiem que és molt important poder comptar amb el suport de tots els pares i mares de l’escola i us animem a TOTS I A TOTES a col·laborar activament amb l’AFA. 


Aquest any, com a novetat us demanem ompliu el formulari que trobareu clicant aquí per a donar-vos d’alta com a soci/òcia.
Per a més informació sobre quotes, formes de pagament, etc cliqueu aquí

Si no sabeu com fer-ho podeu passar-vos pel despatx el dilluns 15 de juny de 15.30h a 16.00h o el dijous 18 de juny de 9.00h a 9.30h i us ajudarem a fer-ho.

Per a completar l’alta com a soci/òcia i accedir als avantatges i serveis que us oferim l’AFA Les Falgueres és imprescindible que hàgiu omplert aquesta butlleta.

A la mateixa butlleta també us podreu donar d’alta al nou servei d’avisos per whatsapp que us oferirem a partir del curs que ve i que us expliquem amb més detall clicant aquí.