Aquí teniu el link del formulari per donar-vos d’alta per el curs 2019-2020:

Formulari alta soci

Des de l’AFA ens encarreguem també de l’organització de diverses activitats que es fan a l’escola, com ara la Castanyada, la visita dels patges reials abans de les festes de Nadal, la jornada de millora dels patis, la festa final de curs… i altres projectes que van sorgint al llarg del curs. Gràcies a les quotes que paguem anualment tots el socis, l’AFA pot fer aportacions econòmiques a l’escola per a comprar el material necessari que l’Escola considera necessari, es fa la contractació d’activitats per la Setmana Cultural, compra de llibres per la biblioteca… actes dels que se’n beneficien tots els alumnes del centre sense excepció. És per això que creiem que és molt important poder comptar amb el suport de totes les famílies de l’escola.

A més, altres beneficis de ser socis de l’AFA són: la possibilitat d’obtenir un descompte en la compra dels llibres de text, i el poder gaudir dels serveis d’acollida i les activitats extraescolars que es fan al centre. ( L’assistència a aquests serveis només és possible per aquells alumnes que són socis de l’AFA, doncs cal una assegurança)
Aprofitem també per a donar les gràcies a tothom que ha col·laborat, durant aquest curs i els anteriors, en les diferents activitats que s’han proposat.
Us animem a TOTS I A TOTES a col·laborar activament amb l’AFA. És necessària més implicació per part de tothom, que es participi i s’aporti el temps que sigui possible en favor dels nostres fills/es i el desenvolupament de les tasques que ens afavoreixen a tots.
Si esteu interessats a formar part de la junta podeu enviar un correu electrònic a: afafalgueres@gmail.com