Donat l’elevat nombre de consultes que s’han realitzat recentment sobre la manera de fer el pagament de la quota de soci d’Afa i del pagament i import dels llibres de text, passem un document amb la informació corresponent al pagament de la quota i detallem a continuació els imports dels llibres en funció del curs de l’alumn@ per fer un recordatori.
Recordeu que l’ingrés de la quota d’ AFA s’ha de fer ja! (com molts ja heu fet) i que els llibres de text teniu temps per pagar-los fins abans de l’inici de curs.
L’import corresponent al pagament dels llibres s’ha de realitzar en el següent compte (és un cc diferent que el de la quota!): 
Si voleu obtenir els llibres a preu de soci, és imprescindible haver fet l’ingrés de la quota de soci abans.
      Curs 1r . Preu soci: 47,5 € , no soci: 62 €
      Curs 2n .Preu soci: 50,5 € , no soci: 65,50 €
      Curs 3r.  Preu soci: 27,5 € , no soci: 43 €   
      Curs 4t.  Preu soci: 27,5 €,  no soci: 43 €
      Curs 5è. Preu soci: 21,35 €, no soci: 35 €
      Curs 6è. Preu soci: 21,35 €, no soci: 35 €
Recordeu que els llibres de text es repartiran als alumnes un cop començat el curs escolar, directament a l’escola.
 
Recordeu també que heu de fer els tràmits d’ alta de soci online clicant aquí
 
A la mateixa butlleta també us podreu donar d’alta al nou servei d’avisos per whatsapp que us oferirem a partir del curs que ve i que us expliquem amb més detall clicant aquí.
 
Per a completar l’alta com a soci/òcia i accedir als avantatges i serveis que us oferim l’AFA Les Falgueres és imprescindible que hàgiu omplert aquesta butlleta.
 
Per a més informació sobre quotes, formes de pagament, etc cliqueu aquí
 
 
** Alumnes de P3, P4 i P5: no han de comprar llibres de text.Per a aquests alumnes el termini de pagament de la quota d’Afa és fins al setembre, abans de l’inici del curs escolar.